Nanda rent met rug naar camera

Leef je hartsverlangen podcast

Beluister de laatste aflevering

Nanda ligt in het gras

Best beluisterde afleveringen

podcast nanda

Hoe ik leerde luisteren naar mijn hart

In deze aflevering neem ik je mee in mijn verhaal. Hoe heb ik leren verbinden met mijn hart, heb ik mijn purpose ontdekt en ben ik vanuit daar een bedrijf begonnen?

Nanda lachend op afbeelding

Hoe kom ik erachter wat ik echt wil?

Hoe ontdek je wat jij echt wilt? In deze aflevering geef ik je drie tips waarmee je het antwoord op deze vraag vindt. En ik deel mijn eigen ervaring.

Nanda podcast afbeelding

Met purpose je ondernemerspad bewandelen

Als ondernemer heb je dagelijks belangrijke keuzes te maken. Het kan lastig zijn om dicht bij jezelf te blijven. Ik deel hoe jij vanuit purpose je ondernemersreis kan bewandelen.

Nanda podcast afbeelding

Je purpose ontdekken is ook voor jou mogelijk

Met deze aflevering wil ik één ding bereiken en dat is dat jij na het luisteren weet en voelt: ik heb een purpose en het is voor mij mogelijk om deze te ontdekken.

Nanda podcast afbeelding

Werk vinden dat bij je past: ervaringen klant Carlijn

Carlijn vertelt hoe ze van haar hoofd in haar hart is gekomen, welke belanrijke veranderingen ze heeft gemaakt in solliciteren en de vraag die haar zoektocht naar een passende baan voorgoed veranderde.

Nanda podcast afbeelding

Ayahuasca ervaring dit moet je weten

Ik neem je mee op mijn Ayahuasca reis. Dat doe ik aan de hand van 7 tips die heel fijn zijn om te weten als je ooit Ayahuasca wil nemen. Met deze tips kun jij jezelf goed voorbereiden.