Soul
Purpose

Ben je ondernemer en voel je niet meer helder wat je écht wilt? Mis je de verbinding met jouw visie, heb je weinig plezier in wat je doet en weet je het gewoon allemaal even niet meer?

Of heb je de ambitie om te ondernemen, maar twijfel je over wat je wilt en hoe je het wilt?Verlang je er naar om te begrijpen wie jij écht bent, wat jou hier te doen staat en wat jou super veel plezier gaat geven?

Je bent welkom! Omdat jij jezelf en deze wereld veel meer te bieden hebt dan je op dit moment doet.

Er is nog zoveel in jou te ontdekken wat eruit wil en wat jij ook aan je business toe kan gaan voegen.

your soul has a calling and it’s leaving you clues

Het is geen toeval dat je hier nu bent beland.

Dat bedoel ik niet enorm ‘spiri wiri’. Maar we hebben allemaal een purpose. Jij ook. En ik help je jouw purpose graag ontdekken.

ontdek jouw purpose

Het is mijn werk om je in contact te brengen met jouw kern, waar je in gelooft, waar je van droomt, wat jij deze wereld te bieden hebt en om je het vertrouwen te geven het te gaan DOEN.

Dit bereik je met het Soul Purpose traject:

✒ je ontdekt wie jij écht bent en wat jou hier te doen staat: jouw purpose.

 je durft 100% te kiezen voor wat jij wilt, blijft bij jezelf en laat je niet leiden door de verwachtingen van anderen.

het fundament van je bedrijf staat als een huis, want je begrijpt waarom je dat vlammetje in jouw hart voelt branden en dat gevoel mag volgen.

je kunt je bedrijf vormgeven vanuit wie jij bent, met de dingen die bij jou passen.

 je maakt keuzes vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd. 

 je hebt ongelooflijk veel vertrouwen in jezelf

 twijfel, rusteloosheid en onzekerheid zijn verleden tijd. Je ervaart eindelijk rust in je hoofd

je straalt, want je weet dat je grootse dingen gaat bereiken.

Nanda weet heel goed hoe je tot de kern komt door steengoede vragen te stellen. Ze leeft zich in in de persoon die voor haar zit.

Ik voelde dat ze helemaal in mij als persoon en in mijn verhaal dook. Ik vond volledige herkenning en nieuwe ontdekkingen over mijzelf.

Het heeft veel verdieping en antwoorden in mijn leven gebracht.

Mariska van Heel

Ik heb ontzettend veel gehad aan het Soul Purpose traject

Door samen met jou naar mijn levensverhaal te kijken heb ik heel veel over mezelf geleerd. Zoals waarom ik bij bepaalde ideeën helemaal aan ga en bij anderen juist niet. Nu snap ik heel goed waar dat vandaan komt: het is in lijn met mijn Soul Purpose.

Dat maakt dat ik nog bewuster keuzes kan maken in mijn onderneming voor samenwerkingen en projecten. En daardoor dicht bij mezelf kan blijven.

Heel veel dank daarvoor!

Kai Brouwer

Na het Soul Purpose traject heb ik nu een veel beter beeld van wat ik wil. Dit is iets waar ik het afgelopen jaar ongelooflijk mee geworsteld heb sinds ik mijn bedrijf ben begonnen.

Constant het idee dat er meer is, dat ik niet aan het doen ben wat ik moet doen en dat ik niet mijn maximale potentieel aan het benutten ben.

Ik had de angst dat ik misschien weer een 9-5 baan moest nemen en moest stoppen met ondernemen.

Maar nu weet ik 100% welke weg ik in mag slaan en heb ik ongelooflijk veel vertrouwen in mijn ondernemersreis. Ik weet waar ik anderen bij kan helpen, wat ik wil en dat ik inderdaad grootse dingen ga bereiken.

Nikki Willemse

Werkwijze

Met mijn unieke Soul Purpose strategie breng ik via je hart jouw échte verhaal naar boven. Wie ben je? Wat staat jou hier te doen? Wat is jouw diepste hartsverlangen? En ik geef je de juiste tools om het te gaan belichamen.

Als narratief coach gebruik ik de kracht van jouw levensverhaal. Dit is je blauwdruk waarin je jouw soul purpose ontdekt, haarscherp krijgt wie je bent en wat jij écht wilt.  

Als gecertificeerd reiki en pranic healing practitioner laat ik je ontspannen en zak je vanuit de drukte en onzekerheid van het hoofd naar de rust en het vertrouwen van het hart.

In één maand begeleid ik je 1-op-1:

✒ naar de rode draad van jouw leven

✒ naar helderheid en richting

✒ naar jouw purpose 100% kunnen doorvoelen en belichamen

✒ naar verbinding met je hart en jouw intuïtieve wijsheid.

✒ naar een ijzersterke verbinding met jezelf, zodat je het leven kiest waar JIJ gelukkig van wordt.

✒ naar een ongelooflijk stevig fundament van waaruit jij jouw business kan bouwen.

 

 

missie-persoonlijk-verhaal

Het Soul Purpose traject bestaat uit:

1. Soul Purpose live dag
We gaan 1-op-1 een hele dag intensief aan de slag. Ik breng je in contact met je innerlijke wijsheid, breng je uit je hoofd in je hart, gebruik bezielde interviewtechnieken en praktische opdrachten. 

We gaan deze dag jouw twijfel, onzekerheid, rusteloosheid en onduidelijkheid helemaal weghalen en ervoor zorgen dat als jij de deur uitloopt je voelt: yes, dit is wie ik ben, wat ik wil en wat mij te doen staat. 

2. Purpose belichamen
Misschien zul je jezelf nog een beetje overweldigd voelen op sommige dingen, dat is helemaal niet gek. Maar je weet nu: dit ben ik en dit is mijn droom, waardoor er een vlammetje in je is aangewakkerd.

Deze maand ga je ervoor zorgen dat je jouw soul purpose ook echt gaat belichamen en je dagelijks in verbinding met jouw hart komt te staan. Zodat ook het laatste restje twijfel wordt weggenomen en niets of niemand je nog aan het wankelen kan brengen. 

3. Werkboek bomvol waardevolle opdrachten
Je ontvangt na de live dag een werkboek wat bomvol staat met waardevolle opdrachten waarmee je een maand lang wekelijks aan de slag gaat. 

4. Hart meditatie
Je leert verbinden met je hart en komt in contact met je intuïtieve wijsheid. Zodat je vanuit daar keuzes maakt en actie onderneemt.

All for you
Dit traject duurt een maand. Is inclusief een zes uur durende live sessie, wekelijks persoonlijk contact, een werkboek vol waardevolle opdrachten en een afsluitende online sessie van 30 minuten.

Investering

€997,- 

RESULTAAT

een dieper inzicht in jezelf -
je purpose helder -
je missie en visie helder -
je gaat leven vanuit je hart -
je gaat doen wat jij écht wilt -
je laat alle verwachtingen los -
je durft te zijn wie jij bent -
je hebt meer zelfvertrouwen -
je voelt meer zelfliefde -
je ervaart innerlijke rust -
je voelt opluchting -

Wil je graag kennismaken?

Boek een gratis kennismakingsgesprek zodat we kunnen voelen of het klikt. 

Nanda lachend reizen

SCHRIJF JE NU IN

Survival jij jezelf de week door naar eindbestemming 'weekend'? Wil je een baan en levensstijl waar je gepassioneerd over bent en energie van krijgt? Ik stuur je 1 keer per week de beste tips, kennis en inspiratie waarmee jij de baan van je dromen ontdekt. 

YES! Je bent ingeschreven. Vergeet je SPAM box niet te checken.